Shipping

 

Livrarea produselor către client sau o persoană desemnată se face prin firme de curierat rapid (Fan Courier respectiv Sameday Courier) la adresa menţionată în formularul de comandă, exclusiv pe teritoriul României. Cheltuielile de transport sunt suportate de client și însumează o taxă fixă de 20 lei în cazul in care valoarea comenzii este mai mică de 250 lei, această taxă de 20 lei fiind specificată atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei, transportul este gratuit (suportat de magazinul MMWoodworking). Livrarea se va realiza în 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii exceptând zilele de weekend, precum și sărbătorile legale. Durata de livrare a produselor de 1-3 zile lucrătoare poate fi oferită în perioadele cu volum scăzut de comenzi și în condiții de disponibilitate a produselor.

Livrarea coletului se face, de regulă, în zilele de Luni – Vineri între orele 9:00 – 17:00. Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu ţin de noi, cazuri în care Termenul de livrare poate fi de cel mult 14 zile de la confirmarea comenzii (denumita in continuare “Termenul maxim de livrare”). Clientul este îndreptațit să solicite anularea comenzii pentru motivul depășirii Termenului maxim de livrare, dacă magazinul nostru nu livrează produsul/produsele într-un termen suplimentar stabilit în mod rezonabil de către client sau dacă clientul a informat in prealabil magazinul MMWoodworking ca termenul de livrare este esențial.

Toate coletele beneficiază de posibilitatea verificării produselor respectiv de refuzul coletului dacă acesta este deteliorat sau produsele nu corespund cu cele din comanda dumneavoastră. Acest beneficiu este oferit gratuit de către echipa MMWoodworking. Clientul în momentul livrării își asumă obligația să solicite curierului verificarea coletului și să analizeze cu atenție dacă ambalajul și produsul / produsele din comandă sunt in stare perfectă. La data livrării coletului, clientul semnează o confirmare de primire. Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că coletul a fost predat clientului de către curier şi a faptului că coletul şi conţinutul lui sunt conform comenzii. Odată semnată aceasta confirmare, returnările produselor pe motiv de necorespondență cu produsele din comandă sau pe motiv că ambalajul/produsele sunt deteliorate, nu mai sunt acceptate.

Share and Enjoy !

0Shares
0
Add to cart